Witek- ciekawe czym Pan podróżuje, mam nadzieje ze na pieszo lub rowerem, bo każdy środek transportu Panu przeszkadza, widzę to nie po raz pierwszy w komentarzu.
Wstrętne te Amerykańce. Że tyż musieli sie stuknunć akurat w okolicach Radomska. Gdyby zrobili to bliżej, byłaby okazja do nasiadówki, galowych mundurów, dipłomów i propagandowej hucpy. A tak ni ...
Tiry mogly isc na tory 20 lat temu jak PKP miala jako taka infrastrukture ,a teraz niema lokomotyw,wagonow torow wlasnie i baz przeladunkowych ktore zostaly doslownie rozgrabione, pomijajac fakt ,ze koleja zarzadzaja ludzie nie potrafiacy rozroznic lokomotywy liniowej od manewrowej. Czyli nie ma na to szans.
Dobrze że kobiecie w ciąży nic gorszego. się nie stało .wiem co znaczy dla kobiety gdy stracila by dziecko.bylby dla niej tlo ogromny cios.wiem co piszę bo w wyniku wypadku sama straciłam dziecko
do LUQ co kraj to obyczaj człeczku do-azwybor masz racje że stan busów jest tragiczny ale każdy orze jak morze taki kraj ty też pewnie jakoś w życiu kombinujesz -- transportu docelowego nie da się zatrzymać on musi dojechać do odbiorcy czy to jest niedziela czy święto czy to jest -20 stopni czy +40 stopni jak by to stało w świeta i weekendy to byś miał sam ocet w sklepie
A dlaczego nigdzie nie ma informacji o zdarzeniu z S8 które miało miejsce w sobotę ok. godziny 4 nad ranem gdzie kierowca auta osobowego jadąc pod "prąd" doprowadził do zderzenia z prawidłowo jadącym autem ciężarowym..
Tak jest dziś też jechałem dk 91 i tir na tirze i min 90 na blacie na tak wąskiej drodze
Po pierwsze to nie TIR. Tylko ciągnik siodłowy z naczepą. W tym przypadku ciężarówka, czyli potocznie solowka. Jak nie macie c+e to się nie wypowiadajcie. Gdyby nie te ciężarówki to byscie nie mieli czym dupy podetrzec. Wina autokaru, po co stał na prawym, nie zjechał na margines? A ciężarówka uderzyła w przyczepę którą ciągnął autokar. Wiem, bo jechalem dosłownie minutę przed. Pamiętam jak mijalem ten autokar a po chwili bum. Wtedy nawet pomyślałem ze ktos go pierdutnie, jak tak będzie stał.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!